Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 iunie 2010

Iubirea?Who cares?

Incercand sa descifram esenta acestei enigme versatile care este iubirea, se poate observa ca desi , omul occidental detine, in portofoliul sau linvistic, un nume distinct pentru fiecare lucru in parte , el are un singur termen pentru a iubi.Iubira exte axul si faurarul lumii , dar si aroma si sportul vietii, la orice varsta incepand cu umbra intrauterina , si sfarsind prin frisoanele senectutii.

In iubirile noastre , in stilul nostru de a iubi, se afla encodata si intreaga noastra fiinta, miterul personalitatii noastre , asa cum in orice perla se oglindeste valoarea iei.

cand spui te iubesc automat cersesti reciprocitatea din partea celuilalt. Ori iubirea adevarata este o iubire neconditionata, ce presupune o renuntare la EGO, de aceea ea trebuie sa devina un elan dezinteresat, gratuit si pur.

Si pentru ca iubirea erotica este spercai cea mai fragila si mai perisabila chiar daca nu este indispensabila(deoarce ne-a risipit pentru un timp problemele), ea nu reprezinta decat istmul exotic si seducator, de unde incepi sa vezi orizontul. Este adevarat ca in transa acestei iubiri, viata a capatat rotunjimi somptuoase,dar ea semnifica doar o acolada, o treapta de unde incepe devenirea intru fiinta, cucerirea invizibilului prin vizibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu