Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 decembrie 2009


O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara, unei flori fara petale, unui arbore fara pamant. Fara dragoste suntem pusti, goi sufleteste. Dragostea ne da taria sa trecem peste obstacole, sa triumfam, sa fim mai toleranti, este unirea a doua trupuri intr-un singur suflet. Incandescenta, pasionala, ne poarta pe aripi, ne inalta pe taramuri neimaginate, ne picteaza un zambet in suflet si pe buze chiar si atunci cand inimile ne sunt mahnite, ne implineste.Fiecare are nevoie de dragoste, fiecare are nevoie de un suflet alaturi, de echilibru, liniste suflteasca, de frumusetea zilelor si noptilor petrecute in doi. Inseamna sa te daruiesti, sa stii sa tresalti in tonalitati inalte pe culmile raiului, este focul ce ne purifica. Dragostea inseamna cugetare, hotarare, a te angaja printr-o promisiune, este jocul in care amandoi pot castiga. Iubirea nu are legi, granite, frane. Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi, orbii o pot vedea, invalizii o pot simti. Nu te lasa sa gresesti, si cand o faci are puterea de a spune TE IERT.

Ma intreb da voi putea sa iubesc asa... si fara sa ashtept nimic in schimb... Dar... dragostea schimba oamenii... Dumnezeu schimba oamenii... Exista persoane in viata mea pentru care zic eu ca mi-as da viata... dar ma intreb apoi: "Chiar as face asta? Mi-as sacrifica viata pentru el, pentru o ea? As renuntza la viata mea doar pentru ca celalalt sa traiasca?" Da sunt doar ca acum la acele persoane nu cred ca mai pot sa ajung.

Ma uit si ii admir pe cei a caror dragoste nu se stinge niciodata... Cateodata ma intreb cum o sa pot iubi pe cineva timp de 50 de ani? Cum o sa ma iubeasca ea pe mine, si sa-mi accepte toate defectele? Sper sa nu uit sa ii spun in fiecare zi: "Te iubesc!

Nimeni de pe pământ nu se califică pentru realizarea acestei aspiraţii, iar durerea rămâne. Câţiva visători doar continuă să vîneze iluzoria înălţime a dragostei ideale, bîjbâind mereu după relaţia perfectă. Restul dintre noi renunţă. Trebuie să fii Dumnezeu să îndeplineşti toate criteriile. Şi cum ar putea El să ne ajute? Noi suntem carne şi oase. Dumnezeu, dacă există, este un Spirit nebulos şi neaccesibil. Noţiunea de prietenie cu Dumnezeu este absurdă.

Pentru sentimentul de iubire nu exista...cuvinte....exista un loc unde ia nastere (inima) si sentimentul in sine care aduce cu el alte sentimente si senzatii nemaiintalnite....poti sa exprimi iubirea printr-un zambet,printr-o privire calda...prin dorinta de a fi lg persoana iubita.....cuvintele le facem noi.. dar iubirea vine singura in inima noastra...

Iubiti-va aproapele si pe cel de langa voi, ca si cum ar fi ultima clipa pe care o peterecti cu aceea persoana, ca poate sa fie si ultima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu